64 L’Obra Social

Emès: 25/02/2014

Tema: L’OBRA SOCIAL

Convidat: DOLORS AGULLÓ

Organització: NUEVOS PASOS

Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres

La CRÒNICA del PROGRAMA

1966055_823617624331011_1771510130_o

Vaja! Quina sorpresa vam tenir el dimarts passat quan el David, el Jonatan i la Raquel vàrem portar a la Dolors Agulló.

Bona cafetera, la Dolors, si senyor. Vaaale, us diré qui es la Dolors. Es la presidenta de la associació Nuevos Pasos. El que no us diré què es Nuevos Pasos, això ho tindreu que escoltar en el àudio del programa. Només dir-vos que es una obra social.

Con que la Dolors està ficada dintre de l’obra social, la nostra conversa va ser sobre aquest tema. Una de les coses que més ens va cridar l’atenció…. a veure, no ho puc dir que sinó desprès no sentireu el programa. Bé, un apunt, els cristians varen ser els impulsors de tasques de revolució social, en tot allò que te que veure amb la dignitat i els drets de les persones, i un aspecte va ser el d’ajudar el teu pròxim.

1891330_823617034331070_1345291406_o

Es estrany que temes d’aquesta índole la gent no vol conèixer gaire, prefereix ajudar donant coses, diners, roba, aliments, què saber com son les situacions i circumstàncies de les persones que s’ajuden. Ho dic perquè veiem que son els programes que menys escolta o descarrega la gent. En la web on tenim els programes ens donen les estadístiques de quantes vegades ho baixen i, sols sé, que aquests temes son els que menys escolten.

Us animem a escoltar-los, perquè diuen molt de les persones que ho estan passant malament, però també diuen molt de les persones que ho estan donant tot per aquelles persones. Una de les coses que tenen Nuevos Pasos, aquí a Barcelona, es el fet que fan de mitjaners per gent que vol fer voluntariat a Perú i Bolívia, no importa el temps. Està a l’atur es una molt bona oportunitat per que el teu temps sigui productiu. Segurament, bé, segur que tu sortires guanyant en tot això. Fins ara ja han anat a prop de 300 voluntaris!

Escolteu el programa i decidir-ho-vos.

El dimarts que ve tambè FEM UN CAFÈ

Héctor J. Rivas

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: