97 L’últim del any 2014

Emès: 30/12/2014

Tema: L’ÚLTIM DEL ANY

Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres

La CRÒNICA del PROGRAMA10900205_1027642747261830_6957419833681938506_o

Desprès de dues setmanes menjant cola-caos i xocolatades, em tornat a prendre cafè, i la Raquel el seu té. es clar!

Enmig de les festes nadalenques ens vam retrobar amb el David, que no pot venir tots el dimarts per què està estudiant. Ja que estava amb nosaltres vam aprofitar per recordar com ha sigut aquest any que acabem.

Les notícies més destacades de l’any, d’algunes ja ni ens recordàvem, mare meva! quina memòria, és com si no volguessin recordar-les. El David va arribar a la conclusió de que totes les notícies eren notícies dolentes, les bones es veu que no les diuen o soó molt poquetes.

Ah! vam regalar una tassa i el cd de “Canta y Rie” que porta per títol “Jesús”. Dues persones van trucar i se’ls van endur.

També vam tenir temps per parlar de totes les tertúlies de l’any. Van ser 40, que es diu ràpid això: q-u-a-r-a-n-t-a. Van venir 30 veïns i veïnes a visitar-nos al llarg de l’any per parlar d’un munt de temes molts diferents. Començant pel tema de Guinea, acabant pel de la xocolateria, i pel mig l’obra social, treball amb adolescents i nens, la memòria històrica, la crítica, els medicaments…i els petons!! En fi, tota una llarga llista.

Acabem l’any, i des de la distància i mirant enrere només podem dir que Déu ha estat amb nosaltres, és aquest veí invisible que està sempre al nostre costat, que ens dóna les forces, les ganes i ànim per continuar setmana rere setmana prenen un cafè amb tots nosaltres. Us donem les gràcies per continuar amb nosaltres, per les vostres participacions, les vostres paraules i la vostre constància.

Que tingueu un molt bon any 2015!!

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

<span>%d</span> bloggers like this: