101 Les Biografies

Emès: 03/02/2015

Tema: LES BIOGRAFIES

Convidat: DANIEL JÁNDULA

Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres

La CRÒNICA del PROGRAMA

Daniel Jándula

Daniel Jándula

Feia molt de temps que no venia. De fet, vam calcular, que seria més o menys un any. Estic parlant del Daniel Jándula. Una persona que en la primera i segona temporada venia molt a fer un cafetó amb nosaltres, però que les circumstàncies han fet que no hagi pogut venir més sovint.

Penso que és un còmplice perfecte de la nostre tertúlia. La seva frescor, alhora que la seva creativitat, el seu contingut, el bon sentit de l’humor, el voler passar-lo bé… fa que sigui especial, divertida i seriosa a la vegada. I hem de dir que el seu suport des del començament ha sigut incondicional.

Val! molt bé, però… què va passar dimarts? Doncs el vam rebre amb els braços oberts, i com sempre, el bon diàleg, el sentit d l’humor, les ganes de riure, van estar presents al llarg del programa.

10945666_1056205167738921_7410373914058593641_nParlar de biografies pensàvem que no donaria per a molt, però per la quantitat de coses que vam dir, sembla tot el contrari. A més, en Daniel, ens va fer un “spoiler” d’un projecte que ha començat.

Per picar-vos la curiositat, us diré que vam parlar de Sherlock Holmes. Alguns dels nostres cafeterus s’han fet fotos a casa seva. Això què vol dir? Què penseu, és real o ficció? Si voleu saber el que pensa en Daniel només teniu que escoltar el programa. No us deixarà indiferent.

Recordeu que dimarts que ve, fem un cafè!!!

Héctor J. Rivas

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: