107 La Il·lustració Gràfica

Emès:17/03/2015 Tema: LA IL·LUSTRACIÓ GRÀFICA Convidat: MIGUEL BORHAM Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres   La CRÒNICA del PROGRAMA11062101_1083159555043482_8115860900205696410_n Vaig veure entrar a Jonatan, Raquel, Javier i un altre noi, que jo pensava que era el Nacho, per l’alçada que té, ja vaig veure que no era el Nacho. Una mica més a dins del pis i amb la llum del menjador el vaig veure millor. Efectivament, no era el Nacho ni s’hi assemblava. Aquest, entre altres coses, portava barba. El nom? Miguel Borham. Asseguts, ja amb el cafè el davant, li vaig preguntar d’on era, la resposta: fill de pare australià, mare espanyola, nascut a Talavera de la Reina i ara vivint a Barcelona. Quin embolic! Però això ens agrada. Encara hi havia més sorpreses. Sempre prenia te i ara pren cafè. És dels nostres!! Vam començar a xerrar i xerrar d’animació en 3D, quines tècniques s’utilitzen, quin mètode fa servir ell per posar les cares i les formes del cos en moviment. Vam continuar amb les aplicacions pels mòvils, projectes que té per endavant, il·lusions i desitjos… 10426339_1083162388376532_2798033487581695188_nBuaaaahh! M’ho vaig passar molt bé. Moltes coses que desconeixia, molta informació… Em va impressionar les prioritats que té i que, d’alguna manera, està afectant a la seva vida. Penso que a vegades ens tenim que parar i reflexionar sobre nosaltres mateixos i la nostre relació amb Déu. Pel Miguel això és determinant. Vaja! Us he dit més del que toca, però be, si voleu saber tot això cliqueu l’enllaç de dalt i escolteu-lo. Espavileu que dimarts que ve Fem un Cafè. Salut!                                                                                                                                                                                                                 Héctor J. Rivas

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: