108 Dones

Emès: 24/03/2015

Tema: DONES

Convidat: ELISABET COTS

Organització: AFEC

Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres

La CRÒNICA del PROGRAMA

Elisabet Cots

Elisabet Cots

Estaven preparant el cafè i escalfant l’aigua del te quan va sonar el timbre de la porta.

Que estrany? Vaig pensàr, si ja estàvem tots dintre, fins i tot estava el David, no el tècnic com va dir la Raquel, i també es trobava el Nacho. Total que vam obrir i vam veure qui era. Zas! La veïna del sisè primera. El seu nom em va venir de cop: Elisabet Cots!!

Deia que sentia soroll i si podria entrar, a sobre portava un pastis! a veure qui es el maco que li diu que no. Total que va entrar i va prendre el seu cafè…amb llet i, com no, sacarina.

Vam començar a xerrar i xerrar sobre la dona. I ja sabem que parlar del tema de dones, es parlar un tema complicat. Però ens vam endinsar en el tema i vam parlar de tot el que ens venia al cap. Si hem tingut alguna discrepància? I tant! Però amb respecte, amor i tacte.

Vam parlar, a veure… a si! dels diferents rols que poden tenir el home i la dona dintre de una llar, la influència que té al hora de educar als fills, si hi han treballs més de dones o de homes, als homes els hi agrada tenir una jefa…i molt més que ho tindreu que escoltar.11076250_1087847567908014_4557601726592027323_n

Un tema apart va ser el de AFEC, ja que vam aprofitar que la Eli es la presidenta. Ens va presentar què es i el que fan. Ens va parlar dels beneficis d’anar al recés que fan cada mes d’octubre en un hotel de Salou. El Nacho ens va donar una bona idea, convidar a alguna persona estimada per què pugui gaudir d’aquest cap de setmana. Ell l’agradaria convidar a una persona, però no direm qui es per què es una sorpresa.

Be, penso que hem dit massa, ara us toca a vosaltres escoltar-lo. Penso que no us penedireu.

Ah, dimarts que ve també FEM UN CAFÈ.. express.

 

Héctor J. Rivas

 

 

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: