109 Els Selfies

Emès: 14/04/2015

Tema: ELS SELFIES

Convidat: JOAN GONZÁLEZ

Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres

Joan González

Joan González

La CRÒNICA del PROGRAMA

Fent fotos, fent fotos al final casi casi Fem un Cafè a la nit.

Que si en aquesta foto surts mogut, que si en aquesta no m’agrada la cara que poso, que si aquí estàs mirant als núvols, que si posat més endavant que no surts… un martiri!! Millor és fer-se una foto un mateix i pujar-la al facebook o al instagram.

D’això mateix vam parlar, dels selfis i de les xarxes socials. Vam tenir al Joan González que d’això sap una mica, al menys és el que ens van dir, vosaltres ho podeu escoltar i jutjar. No és molt amic de fer-se selfis però ens vam fer una tots plegats. I dic tots, perquè dimarts estàvem tots. Bé, mes aviat ens vam fer dues, un selfi i un selfi del selfi. És que estem una mica malalts de fotos.

109 selfiVa ser un temps prou divertit, entretingut, amè, on vam poder veure els punts forts i els febles dels selfis i de les xarxes socials, posant exemples molt propers i intentant buscar solucions, o al menys donar uns consells en aquesta societat cada vegada més tecnològica.

Per cert, va pujar la veïna del primer segona, l’Ana, es veu que ens estava sentint… des del cotxe!! No va portar res, ni va prendre res, només volia compartir la seva opinió sobre aquest tema, i va marxar ràpidament que, es veu, tenia el sopar al foc.109 selfi selfi

Vam acabar parlant de Jesús, que estrany oi? Vam dir que no l’importava el que podrien pensar d’Ell. Ara, amb una mica més de calma i reflexionant sobre el tema, penso que sí, sí que l’importava el que pensaven d’Ell, però això no determinava la seva forma de pensar, parlar i actuar. Tenia clar qui era i el que havia de fer.

Ara la pregunta seria aquesta: què penses tu de Jesús?

109 estudi0Una cosa us direm, a Ell l’importes tal com ets.

També vam deixar un parell de preguntes abans d’acabar, fora bo que les escolteu i les pugueu contestar.

Bé, fins dimarts que fem un cafè.

Héctor J. Rivas


Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

<span>%d</span> bloggers like this: