115 Projecte Bulgària

Emès: 26/05/2015 Tema: PROJECTE BULGÀRIA Convidat: SAMUEL PUGA i LOIDA ROCA Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres La CRÒNICA del PROGRAMA

Samuel Puga i Loida Roca

Samuel Puga i Loida Roca

Mare meva, mare meva, mare meva. Just quan arribaven els convidats, el Javier amb diu que no hi ha llet a la nevera ni al rebost. Total que vaig tenir que sortir corrents a comprar-ne. A les escales em vaig topar amb el Samuel i la Loida, els convidats. “Pugeu, pugeu que a dalt hi ha el Javier i la Raquel, ara vinc” els hi vaig dir. No vaig trigar gaire, el paqui de sota casa sempre està obert. Semblava que la cosa començava malament perquè el Jonatán no va venir i el Nacho no hi era, va arribar una mica tard, problemes amb les classes, el transport i no sé què més. Però mica en mica la cosa es va anar tranquil·litzant i vam poder parlar força amb els convidats. El tema: projecte Bulgària. Quin nom més estrany. Però les experiències que havien viscut, la il·lusió que transmetien, la passió que posaven quan explicaven el projecte… ens van fer endinsar dins de Bulgària. Veiem els conreus ple de tomàquets i cogombres, els camps amb vaques, els nens jugant mentre que al costat els porcs fan la seva, les esglésies en vagons de trens o de contenidors del port metàl·lics…11063751_1134382459921191_5174726756921298321_n Una experiència que la volen compartir amb cada un de nosaltres, vosaltres, els nostres veïns i veïnes, i per això també van animar-nos a col·laborar amb ells aquest, o un altre, estiu i a les vacances de setmana santa. El sentiment que deixen allà quan han de tornar és en una frase: “No us oblideu de nosaltres”. Si vols saber més, o vols saber el que fan, a on apuntar-se… ja saps, escolta el programa. I com sempre dic, no te’n penediràs. Fins dimarts perquè dimarts fem un cafè.

Héctor J. Rivas

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: