119 Heavy Metal Cristià

Emès: 23/06/2015 Tema: HEAVY METAL CRISTIÀ Convidat: DANIEL MENEZO Escoltar/Descarregar: femuncafe.lletres   La CRÒNICA del PROGRAMA Mare meva, mare meva, mare meva… quin tema més conflictiu vam parlar l’altre dia. Ni més ni menys que de heavy metal! Cristià, això si.

Daniel Menezo

Daniel Menezo

Es que va venir un altre cop el Dani Menezo, i quan esta ell i el David Gumà… començant a parlar de música i zasca! Surt el tema del heavy metal. Entre que el Dani tenia un programa de radio que es deia “Música Cristiana Moderna” i que a més tenia la part del heavy, i això afegim que el David és el tipus de música de la seva joventut… la cosa es va animar i animar d’una manera que no vegis! Ah! El programa del Dani, MCM, ho feia en una de les millors emissores que hi han, estem parlant de Radio “Bona Nova” al 107,1 FM de Barcelona o a www.radiobonanova.com, per si la voleu escoltar alguna vegada. No diré el contingut que vam parlar, no ho he dit mai, i no ho faré ara, però si puc dir que va ser un temps en que ens vam endinsar en aquest món musical cristià. Ens van presentar grups, tant de parla anglesa com grups espanyols. Vam escoltar alguns testimonis de persones que han estat en aquest ambient, el per què hi han grups cristians d’aquesta música, com i que volen comunicar a les seves cançons. Vam fer algun experiment en directe, no sé com va sortir, però insisteixo, era un experiment. 10296205_1151653941527376_766537975949363440_oVa a ser com sempre un temps molt amè, divertit, interesant. Segurament haurem rebut crítiques, però obrir la ment a altres possibilitats de predicar i comunicar l’evangeli és una cosa bona. Hi ha gent de tot tipus, i tots necessiten a Déu. De fet Jesucrist es va humilià baixant aquest món, o no? Per què totes les persones siguin salvades, totes! Be, ho deixo, dir-vos que el Nacho i el Jonatán no van venir, segurament estaven de revetlla, el vam trobar a faltar. No us preocupeu que dimarts que ve Fem Un Cafè!   Héctor J. Rivas

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: