BON ESTIU!!

Hem acabat la tercera temporada de FEM UN CAFÈ.

És curiós però cada temporada se’ns ha fet més curta, i aquesta se’ns ha passat volant. Això voldrà dir que ens ho passem bé i que ens agrada el que estem fent.

No sempre ens és fàcil estar totes les setmanes al peu del canó, però el fet d’ajuntar-nos, tenir un temps de conversa, preparar el programa i pensar que hi ha algú que ens estarà escoltant, ens revifa per sortir en antena amb ganes de donar-ho tot.

Sin título-1Si tinguéssim que posar estadístiques a tot aquest temps començaríem dient que hem fet 3 temporades completes, i que el número dels programes han sigut 120 (39+42+39), a més, a la primera temporada hi ha que comtar un programa més, Fem un Raíces, amb el Daniel Jándula, de dues hores de durada, i a la tercera temporada, a més a més dels 39 que ja hem posat, hem fet dos Fem un cafè-express, d’uns 20 minuts cadascun.

Més dades. Dels 120 programes 89 ha sigut amb convidats, veïns i veïnes, diem nosaltres, i d’aquests alguns han repetit. Podem dir que, en total, a les nostres tertúlies han vingut 70 convidats diferents. Ens atrevim a dir que alguns d’ells han sigut una part molt important per nosaltres, no només per que han vingut varies vegades, sinó perquè han estat donant-nos suport i animant-nos a seguir amb el programa des de que vam començar. No diem noms perquè ells ja ho saben qui son, de la mateixa manera que estan els veïns i veïnes que ens segueixen totes les setmanes i que han sigut peces importants des del facebook o el telèfon.

Si continuem amb dades, queden les de les xarxes socials, les de l’internet per entendre’ns. Actualment 485 seguidors al facebook, la majoria de Catalunya, però també en tenim d’uns 20 països més d’arreu del món.

Els àudios dels programes, podcast li diuen en pla informàtic, els pugem a una web especialitzada, ivoox.com, on ens donen les estadístiques de quantes vegades se descarreguen o escolten els programes. Fins a dia d’avui hem superat les 3700 descarregues, dels 120 programes, a mes de 31 mix’s d’un minut de la primera temporada. En l’última temporada la mitjana es de 26.5 descarregues per programa.

Be, massa números, però ara volem donar les gràcies al Roberto Velert, director de Radio “Bona Nova”, per la seva confiança i el seu suport tot aquest temps; a l’Ana Valverde, la secretaria de la ràdio, per la seva fidelitat i atenció en totes aquelles coses que necessitem; els veïns i veïnes que han vingut a la nostre casa a prendre un cafè i pasar-ho bé; als veïns i veïnes que ens donen suport de moltes formes; als veïns i veïnes que esteu a l’altre banda de les ones;  a Déu, que ho posem al final, però que es el primer, el que li volem donar la glòria i l’honra.

No sabem si tornarem o no tornarem, però tot aquest temps ha sigut una molt bona experiència, hem conegut molta gent, molt valuosa i preparada, i hem après. Han sigut molts temes i molt diferents.

Us desitgem unes molt bones vacances, relaxeu-vos, gaudiu, descanseu, i preneu cafè… amb gel!!

Us deixem amb una definició del nostre programa del director, Roberto Velert, en un article a Protestante Digital, ens ha fet gràcia i ho volem compartir:

El equipo de “Fem un Cafè”, que consigue hacer una trenza entre entrevistas, debates y temas variopintos, con las leyes de la lógica y la fe.(http://protestantedigital.com/magacin/36625/pulguitas)

Adéuuuuu!!!!!

Categories: Uncategorized | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: