Què qui som?

L’Héctor, Jonatán, David, Raquel i Josep vam començar la primera temporada.

A la segona temporada ja no hi era el Josep, però  vam tenír al Nacho, o sigui que, seguim sent cinc els responsables directes d’aquesta bogería.

A mitgans de la segona temporada es va afagir un altre David, es va encarregar de “la cuina”, la part tècnica.

En la tercera temporada vam començar amb dues baixas, curiosament els dos David. Un per qüestions de treball i l’altre per qüestions d’estudi. Però bé, la resta continuem endavant. A mitja temporada s’afageix el Javier, que es va possar a la cuina per controlar que el café sortís bé.

El temps passa volant. Ja a la quarta temporada ens deixa el Nacho per qüestions de estudis. La resta continuem dimarts a dimarts gaudint dels convidats i dels temes. En aquesta temporada, a la nostre web, afegim un resum del programa.

Comencem la cinquena temporada. Ja portem una maneta. Tot un desafiament, nomès quedem el Javi i jo. La resta de l’equip, per diferents motius, ens han de deixat. Una temporada on vam tenir un munt de convidats i de temes molt diversos, com solem tenir. A les acaballes ens va visitar el Juan Diego, i d’aqui va surgir una nova amistat i un nou col·laborador, va venir a pendre cafè unes quantes vegades més. A la web aquest cop posem un resum en piulades de les frases que creiem més importants. Tambè hem afegit una imatge a la piulada mes representativa del programa.

La sisena temporada. El Javi a la “cuina” controlant el so, el Juan Diego i l’Héctor continuem amb moltes ganes i molta il·lusió. Hem canviat una mica l’estructura del programa, no gaire. Hem afegit una secció de curiositats sobre el que parlem, i un “assessor cultural”, el Daniel Jándula, que ens recomana películes o llibres que tènen a veure amb el tema. Tambè hem posat una mica més de música. Uns petits canvis que dónan una bona sensació a la tertúlia.

Ah! nosaltres som la part visible, bé a la ràdio no es veu, però ja sabeu el que vui dir. Són molts més els que fan possible que FEM UN CAFÈ sorti cada setmana:

Roberto Velert, director de Radio Bona Nova. Ana Valverde, la secretària.

Tots els veïns i veïnes que amb interès ens escolten amb fidelitat.

Cadascun dels veïns que han pogut venir i prendre un cafè amb nosaltres.Ah​! La Nemi que ens va dissenyar el logo, gràcies!

 I Déu, sense Ell, res de tot això no sería possible.

Aquestes son els nostres caretos:

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: